fbpx

Werkplaats van Garage Fixem

In onze werkplaats voeren we reparaties en onderhoud uit aan jouw auto.
Heb je een storingslampje in je dashboard?
Dan kun je bij ons snel en vakkundig een diagnose laten stellen.

Auto reparaties

Is je airco kapot, hoor je een vreemd geluid in je auto of moet er een lamp vervangen worden? Dan ben je bij Garage Fixem aan het goede adres. Voor alle reparaties aan je auto staan we dagelijks voor je klaar.

Onderhoud aan je auto

Het is goed om jaarlijks onderhoud te laten plegen aan je auto. Bijvoorbeeld een grote of kleine beurt.

Grote beurt

Bij een grote beurt wordt je auto nagekeken op 70 cruciale controlepunten, waarbij wordt gelet op de werking, eventuele slijtage of beschadiging. Daarnaast wordt bij een grote beurt ook altijd de motorolie ververst en het oliefilter vervangen. Aan de hand van het onderhoudsschema en de conditie van de auto dienen er soms ook andere onderdelen vervangen te worden, zoals het luchtfilter, interieurfilter of de bougies. Vaak wordt ook de remolie ververst tijdens een grote beurt. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met jou, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt je auto ook nagelopen aan de hand van een checklist, alleen is deze checklist iets minder lang dan die van een grote beurt. In plaats van 70 controlepunten, worden er 30 punten gecontroleerd. Meestal wissel je deze kleine beurt af met een grote onderhoudsinspectie. Bij de kleine beurt wordt wel de olie ververst en het oliefilter vervangen, maar de accu en airconditioning worden bijvoorbeeld niet gecontroleerd. Mochten wij toch constateren dat sommige onderdelen beter vervangen kunnen worden, dan nemen wij uiteraard contact met jou op om dit te bespreken.

Bandenservice

Bij Garage Fixem leggen we je zomer- of winterbanden graag onder je auto wanneer het daar weer voor is. De banden voor het afgelopen seizoen slaan we graag voor je op na de bandenwissel.
Zijn je banden versleten? Dan kijken we samen met jou welke banden het beste zijn voor jouw auto. We kunnen de banden voor je bestellen en leggen ze uiteraard onder je auto wanneer ze binnen zijn. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment velgen voor elke auto. Wil je meer weten over onze bandenservice? Mail ons naar info@garagefixem.nl of bel naar 073 – 623 86 34.

AFSPRAAK MAKEN:

Is je auto toe aan onderhoud, moeten je banden verwisseld worden of moet er een reparatie worden gedaan aan je auto?
Plan dan zelf eenvoudig een afspraak in.