fbpx

Ons Team

John Turfboer

1e monteur / APK-keurmeester

Met ruim 15 jaar ervaring als eerste automonteur, bij zowel merkdealer als universeel autobedrijf, is John een onmisbare kracht in de werkplaats. Buiten werkuren sleutelt John ook graag aan zijn eigen projecten, zoals een zeldzame Subaru SVX en een prachtige Mercedes SL uit bouwjaar 1981!

Mark van Veghel

1e monteur / APK-keurmeester

Voordat Mark ons team kwam versterken heeft hij ruim 10 jaar bij een Ford dealer gewerkt. Naast een schat aan ervaring met Ford personen- en bedrijfsauto’s , heeft hij daar ook veel aan andere merken gewerkt. Hierdoor is Mark breed inzetbaar en gaat hij geen uitdaging uit de weg. Zelf rijdt hij een BMW, die door hem uiteraard in topvorm wordt gehouden!

Brent Schut

Leerling monteur (niveau 3)

Na het behalen van het diploma Autotechniek niveau 2, is Brent nu bezig met de opleiding 1e autotechnicus. Op maandag zit hij in de schoolbanken, maar de rest van de week staat hij bij ons in de werkplaats. Brent is een talentvolle monteur en nu al een waarvolle aanvulling aan ons team.

Can Toprakkala

Leerling monteur (niveau 2)

Can volgt de tweejarige BOL-opleiding Autotechniek aan het KW1 College. Dit wil zeggen dat hij per week drie dagen naar school gaat en twee dagen ervaring moet opdoen in de werkplaats. Inmiddels is hij bezig met zijn laatste jaar die hij ook weer bij ons mag doorlopen omdat het een harde werker is die graag leert.

Menu