fbpx

Bedrijfswagenservice

Bedrijfswagenservice

Uw bedrijfsauto moet geld opleveren en geen geld kosten. Voorkom dus ongeplande stilval en houdt uw bedrijfsauto(‘s) in topvorm door onze bedrijfswagenservice. Zo gaat uw materieel niet alleen langer mee, maar weet u ook zeker dat uw chauffeurs veilig de weg op kunnen.

Of u nu ZZP’er bent of meerdere bedrijfswagens in gebruik hebt, wij staan graag voor u klaar. Als mobiliteitspartner maken wij het u zo makkelijk mogelijk als het gaat om uw wagenparkbeheerder, zodat u zich kunt focussen op uw business.  Hoe wij dit doen? Dit horen wij graag van u!

Onderhoud, reparatie & APK

Onze werkplaats is ingericht voor alle merken en types bedrijfsauto’s, van bestelbus tot bakwagen. Dankzij onze ruime en hoge werkplaats kunnen wij ook werken aan L4H3 bussen. Wij beschikken over alle moderne diagnose-apparatuur die nodig is om aan uw bedrijfsauto te werken.

Bandenservice & opslag

Ook voor banden bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen vrijwel alle soorten en maten bedrijfswagenbanden leveren en bewaren uw zomer- of winterbanden graag in onze ruime opslag.

Vervangend vervoer

Wij begrijpen als geen ander dat u uw bedrijfsauto niet kunt missen en daarom bieden wij ook vervangend vervoer aan.

Wilt u informatie over onze bedrijfswagenservice?
Vul hieronder uw contactgegevens in en wij nemen spoedig contact met u op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.