fbpx

Over ons

Garage Fixem is opgericht door Pjotr Heymans en Andrew van Es. Beide ondernemers hebben een ruime ervaring in de autobranche, met ieder een andere invalshoek.

 Auto’s hebben voor Pjotr geen geheimen. Als klein kind was hij al gefascineerd door techniek en het was dan ook geen verrassing dat hij voor een carrière in de werkplaats koos. Na zijn opleiding heeft hij als eerste autotechnicus gewerkt bij Volvo en Ford, maar ook ervaring opgedaan als chef werkplaats bij een universele garage. In 2014 begon hij voor zichzelf en richtte Heymans Autoservice op. Onder zijn leiding groeide dit bedrijf uit tot een betrouwbaar adres voor auto-onderhoud en reparaties.

De carrière van Andrew is niet begonnen in de werkplaats, maar in de showroom. Na ervaring opgedaan te hebben bij merkdealers en importeurs, van personenauto’s tot zware trucks, is hij in 2014 gestart met zijn eerste eigen bedrijf: Van Es Automotive. Met een verkoop van 150 auto’s per jaar en een zeer hoge klanttevredenheid, is dit bedrijf in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten.

In 2018 besloten beide ondernemers hun krachten te bundelen en namen zij Merkservice Den Bosch over onder de naam Garage Fixem.

 Meer weten over ons? Neem gerust een kijkje op de Linkedin-profielen van Andrew en Pjotr of volg Garage Fixem op Facebook.

WERKPLAATS

In onze werkplaats kun je terecht voor al het onderhoud aan je auto: van het verversen van de motorolie tot het vervangen van de distributieriem.

APK keuring

Heb je een brief ontvangen van het RDW dat je APK bijna verlopen is? Maak dan snel een afspraak bij Garage Fixem om je auto te laten keuren.

OVER ONS

Ben je nog niet bij ons langs geweest en ben je benieuwd wie er straks voor je staan? Leer ons hier dan alvast een beetje kennen.